tiistai 11. kesäkuuta 2019

D760. Kuukautiskipujen ehkäisemisestä

Vesijohtovedessäkin on liikaa pöpöjä kuukautisten aikaan. Sen sijaan oman kuukautisveren pöpöt eivät haittaa. Älä siis kuukautisten alussakaan pese alapäätä vedellä äläkä pyyhi kostealla paperilla, vaan vain vessapaperilla. Ja aina uusi side vessassa käydessä, ei koskaan vanhaa, vaikka se vaikuttaisi ihan puhtaalta. Ja varo myös kakkapöpöjä: pyyhi kakka takaapäin ja kuukautisveri edestä päin vessapaperilla. Jos huomaat, että jonkun henkilön ajatteleminen tai hänen vaikutteensa, esim. ajatuksensa, tekee kipeän olon, vältä hänen seuraansa, vaikutettaan ja ajattelemistaan kokonaan kuukautisten tienoilla, mieluiten muulloinkin etäännytä välit.

12.6.2019   Pitää siis pyyhkiä kunnolla kuivalla vessapaperilla, ei jättää kostean pöpöiseksi etenkään missä on kakkaa. Oman kuukautisveren pöpöt tekevät pehmeän palleroisen olon ja kesähelteillä jotenkin pöhnäisen.Muista syödä vähän kuin lellisit itseäsi, mutta älä syö tuhdisti.

Alapään liian huolellinen sterilointi voi aiheuttaa kipuja ja kolotusta kuin olisi oma miellyttävä seksuaalisuus tai oma elämä korvautunut pissapöpöillä tms vessantunnelmamaisella. Jos haluaa välttää kipuja, niin suihkussakin voi käydä varovasti niin, ettei varsinaisesti pese alapäätä vaan pikemminkin pyyhkii sen suihkussa käytyä äkkiö kuivaksi vesijohtovedestä. Silloin voi tulla pöpöisempi olo ja vatsan turvotusta mutta samalla on pehmeän palleroista, kivutonta toisin kuin alapään mukavat pöpöt huolella pois pestessä.

16.10.2022   Terveyssiteissä on eroja, niin kuin tuotteissa yleensäkin. Ainakin punaisen paketin ja sinusen terveyssidepaketin välillä pyrkii olemaan värisymboliikan mukainen ero niin kuin tuotteilla yleensäkin. Sininen kai pyrkii järkevyyteen, mikä terveyssiteiden kyseessä ollen voi olla nihkeämpi mieliala, mutta joillekin se on liian kivuluasta. Punainen taas pyrkii tarjoamaan tietä tunteidenmukaisuudelle, mutta joillekin se on liian löllö, mutta pyrkii tuomaan hyvän olon. Joidenkin terveyssiteiden pinta on uutenakin likainen kuin pitkään säilytetyn ja se kai tuo mahakipua. Mutta tuotteet yleensä vaihtuvat ja niitä on eri eriä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti