maanantai 15. huhtikuuta 2019

D746. Ihmeparannusohjeyritelmä LXIV * Vaihteleva rytmi toimivuuden ja sointuvuuden tuojana

Ainakin keväällä, jos on ankeaa, niin usein on joko liian vaihtelevat sät tai tasapaksusti aina samaa. Silloin kai auttaa, jos ulkona kulkiessaanja muuten elämässään vaihtelee rytmiä, jolla kulkee ja tekee, niin että löytää toimivat kohdat ja lämmönsäätelyssä, elämänpiirin asioiden vaihtelussa ym tekemisissä on sointuvuutta, joka on merkki terveestä toimivuudesta ja säätelytaidosta ja siksi kai hyvän parantuuvuudenkin osa. Eli voisikohan vaihteleva rytmi tekemisissä niin kuin tuntuu hyvältä ja hyvän elämän tuo, mutta tervehenkiseenpäin tavoitellen, tuoda jotakin siltä suunnalta kuin virsienelävöittävä sointuvuus, liikunnan harrastamisen ja luonnon ihailemisen yms tervehenkisen tuoma elävöittävyys,joka on paranemisen teiden löytämiselle edullinen.

Vuodenaikakirjoituksessani http://opisuomalaisuus.blogspot.com/2014/02/vuodenkierto-ja-henkinen-hyvinvointi.html huhtiuun osiossa on maininta kevään elämisen rytmin vaihtelevuudesta, mutten saanut sitä koipoitua tähän, kun blogissa on yleensäkin tekstin kopioimisessa jokin ongelma.

16.4.2019   Tässä on tuo kohta kirjoituksestani :
"Jos keväinen huhtikuun sää tuntuu ankealta, joko liian vaihtelevaisilta säät tai tasapaksulta, auttaa kai vaihtelevanrytmisyys ulkona kulkiessa ja elämässä muutenkin, niin näkee, mikä sujuu kulloinkin hyvin ja miten mm lämmönsäätely ja elämäntavanvaihdokset sään ja vaihteluntarpeen mukaan saavat elämänkokemuksen sointuisaksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti