keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

D748. Parantumisen jäkeinen huono veto ja mallin näyttäminen parantumisen taidosta

Jos paranee ihan hyvin, niin se toki kiinnostaa sairastavia ja heidän lähipiiriään, ja niinpä heitä voi olla etebnkin hyvinä hetkinään paljon ympäristössä parantumisen jäkeisinä aikoina, jopa ihan aika terveen oloisina, avikka muuten olisivat sairastavia tai sairasta paljon ajattelevia. Niinpä heistä voi tarttua sairastamiseen ja sairauksien paljouteen liittyvää huonovetoisuutta, elämä ei vain jotenkin niin hyvin suju. Siksi olisi hyvä näyttää olemuksessaa ainakin aika usein ja aina ainakin hetken verran, kun törmää huonovetoisuuteen, niin mallia siitä, miten hyvin parannutaan. Malli on hyvä näyttää jokseenkin hidasjärkisen aloittelijan tasoiselle mutta elämänviisautta ainakin potentiaalisesti omaavalle, jotta sen hyvin hoksaavat kaikki eikä tarvitse olemuksessaankaan useaan kertaan selittää erilaisille ihmisille. Mallia on hyvä näyttää myös linnuille, niin tiedotushenkisinä laulullaan korjaavat monta, vähentäen taakaa selittämisestä. 

7.11.2020   Linnuilta sain vaikutelman, että ihmeparantumisen jälkeen on ihminen heti kuolemanvaarassa, koska näyttää edelleen vammaiselta tyyliltään mutta kävelee omin jaloin, ja sellainen ei lintujen mukaan ole terve tilanne, vaan moista pieleen mennyttä vammaisuuden kaltaisuutta jotkut murhin karsivat pois, kai pelkäävät sen tuovan epäonnea muiille ja toki henkilölle itselleen, kun luulevat sitä vammautumisalttiudeksi tms, mutta niin kai erityisesti 5min tai puoli tuntia parantumisesta tai joskus pidempäänkin, jollei tyylilaji muutu terveemmäksi kunnon mukaisesti.

20.2.2021   Jos olet onnistunut kasvattamaan uuden kehonosan puuttuneen tilalle, niin älä mene enää ollenkaan sellaiseen lääkäriin tms terveystarkastukseen, jonka papereissa lukee "amputaatio" tms rankkaa, sillä uusi kehonosa on tyyliltään kai samantapainen kuin muilla siten ihmeparantumistaitoisilla, jotka ovat kai enimmäkseen kovin vanhoja, kovin uskonnollisita tai sikiöitä, kenties hyönteisiä, joten tyyli on ensi alkuun kovin erikoinen ja ihan erilainen kuin nuorilla tervehenkisesti liikunnallisilla, ja ihmeparantuminen kai meinaa, ettei kaikki sairaanhoito oikein usko sellaiseen mahdollisuuteen, jotenon vaara, ett meininkin romahtaa ja ihmeparantumisiin pottuuntunut lääketeiteen ammattilainen amputoi sinulta uuden raajasi.

20.9.2021   Jos lähipiirin on emotionaalisesti tai maailmankuvaltaan vaikea sopeutua ihmeparanemiseen, niin auttaisiko heidän käydä, kenties yksinään, jossakin kartamissa tms  vanha puutali, missä on maanviljelyksen ainoina eletty ja missä nykyisin tarjotaan ruokaa ja ympäristössä luontoa puita ja ranta miljöönä, jonka osa talo on. Ihmeparantunut voisi sillä välin harrastaa luontoa ja muuta terveellistä.



6.1.2022   Moni kai haluaa jättää jäljelle mahdollisuuden, että vammainen voisi parantua esim puuttuvan kehonosan tilalle uuden terveen kehonosan kasvattamalla, muttei ole tottunut uskomaan moiseen maahdollisuuteen. Siksi moni vammainen kai miettii, että kollei ihmeparannu nyt, niin tilaisi puoskarin, jonka käsissä kaikki kuolevat. Mutta puoskari on tottunut siihen, etteivät vammaiset parane, ja niin hän kai tulee joka tapauksessa, jos häntä on aiemmin oyytänyt, vaikka vammainen olisi ihmeparantunut ja kotonaan illalla lukko ovessa, ja niin juuri ihmeparantuneilla on suuri todennäköisyys kuolla pian, jolleivät onnistu tekemään jotain järeitä supjajärjestelyjä esim mm uskontoon turvaten. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti