maanantai 29. kesäkuuta 2020

D865. Kiputila ja häiritsevien olosuhteiden välttäminen

Kiputilan aiheuttaja on kai usein jokin mieltä painava asia kuten vaikka ikävä olosuhde tai väärä päätös, että mitä olisi hyvä tehdä. Sellainen olosuhde tarttisi karsia pois, luopua siitä kivun vuoksi. Siinä kai oli jokin vika, vaikkei sitä itse niin vahvaan tajunnut.
Voi myös olla, ettei itse saisi elellä niin leveästi tai toimeliaasti, koska siinä on jotakin epäviisasta tai jokin ulkoinen olosuhde sen estää. Siksi kannattaa mielessään kokeilla, auttaisiko jokin pullakahvimaisempi tekeminen, esim. maisemaristeily, leivoskahvit ja sitten rauhallisesti kotiin, suihkuun ja nukkumaan, tms ei niin räikeää kesänviettoa, vaikken kyllä ole tajunnut, mikä räikeydessä on vikana, jollei se sitten ole heikolle terveydelle tai joillekin heikoille taidoille liian rankkaa.

27.8.2022   Jos on paljon kipuja, niin tarttis satsata terveisiin ikiaikaisiin elämäntapoihin, niiden uomiin. Kipuja syntyy usein siellä, missä terveiden elämäntapojen kantavuutta ei niin ole. Voisi kokeilla katsella tienvierustan luonnonkukkia, jos niistä vaikka saisi mallia tervehenkisestä elämisestä edes yksittäusiltä kohden. 

20.9.2022   Jos on lääkkeen yliannostus, niin tarttis kai laimentaa lääkkeen liukenemista mahassa, eli auttaisko jos jois tai söis? Tarttis kanssa sisätilojen tyhjien seinien tunnelma sijasta luonnon leppoisaa elämänviisautta eli mennä vähän ulos jonnekin, missä on puita ja vain katella jotain vehreää oksaa tms eli siis elämäntahti tarttes kanssa olla hitaampi tai tervehdnkusempi. Voisi myös kokeilla syödä puolukkapuuroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti