maanantai 15. helmikuuta 2021

D914. Ihmeparannusohjeyritelmä LXXI * Ihmeparannustaitoiset eläimet

 Japaninpystykorvani Vaapukka vaikutti ihmeparannustaitoiselta jonkin eläinten henkisen yhteyden kautta, ja vaikutti parantavan niin myös ihmisiä. Sen parannusmenetelmä oli kai useimmiten elävöittävä kevennys, joka sairaan tai vammautuneen piti itse tehdä. 

Tänne Espoon Leppävaaran Puustellinmäkeen Postipuuntielle komisen viikkoa sitten muutettuani sain villakoiraltani vaikutelman, että pyörätuolissa olleen naapurin oli parantanut ihmeparannustaitoinen hiiri. Silloin oli tämä blogi ollut mielessäni ja olin kertonut eläinten koulusta linnuille tms eläimille, jotka sattuivat katselemaan asuntooni. Ks. tonttutaitokirjoitukseni http://learntalents.blogspot.com kohta E11. Lähipuissa vaikutti olevan ystävällisiä pikkulintuja. Tammi-helmikuun vaihteessa monet eläimet ovat huolissaan talvehtimisesta, ja ihmeparantaminen olisi ollut hiirille talven ylitse selviämisen keino, ruuan ja lämmön tae, paikan löytämisen tapa, hyväksytyksi tulemisen tapa. Mutta siis oveni sinnepäinoli kiinni, joten tuskin oli minun kauttani tullut hiiri, etenkin, kun en kuullut sellaisesta Savonlinnassa.

20.4.2021   Aprikoosinvärinen villakoirani kioli vajaa kuukausi sitten, mutta se sanoi viime vuodien kuluessa opettaneensa sata ihmeparannustaitoista hiirtä, mikä liittyi kai siihen, että naapurissamme Savoblinnassa asui kai kuusikymppinen mies nimeltä Hirn, jota koirani nimittivät hiiriavusteisrksi hammaslääkäriksi ja kazakhstanilaiseksi, missä hiiret hammaslääkäreinä koirieni mukaan ovat kulttuurin osa. Tänään tuli mieleeni, että onkohan yksi hiirten opettamisessa auttanut tekijä kudottu hevosneulekuviolappu, joka on lämmin kui bhiiren peite ja lisäksi kuvio parantaa särkyjä. Se on jossakin pyörinyt, tai muutamakin kudottu lappu, muttei minulla hiiristä tms ole havaintoa.


Neulottuja lappuja oli ainakin myös sydänkuvioneule  jossa oli isomman sydämen koristeena pieniä sydämiä tms, ja äsken löytämäni punainen tilkku, jossa oli lehtikojokuvio ja joka on käteen pehmeä. https://tunteetjatekemisentapa.blogspot.com/2016/12/neulomisesta.html

Jos minulle on joskus tullut mieleen, että miten hiirten tms kanssa voisi elellä, niin pääohjeeksi hiirille yms mieleenibtullut  että puhtaus on kaikista tärkein edellytys sille  että hiirten tms kanssa voisi elellä  sillä muuten sairastuu eikä sitten enää voi pitää mokomia likaisia otuksia, ja että kaikilla on niin. Elämänohjeiksi hiirille olisin suositellut sitä samaa mutä muilkekin, eli "Elä ja anna toisten elää" eli niin kuin puiston puut: kullakin oksasro suvereeni, kunhamn ei kohtuuttomasti häiritse muiden elämää, ja terveet elämäntavat, etenkin puiden oksien katseleminen ja mitä siitä oppii  esim kulkemalla oksaa pitkin sen kasvusuuntaan. 

Tuossa oli siis mainttuna hiirten koulu https://kokonaiskuvat2.blogspot.com/2020/09/elaimille-koulu.html mutta sitä tärkeämpi hiirille on kai tonttursitokirjoitukseni learntalents.blogspot.com jonka koirani sanoivat olevan hiirille ym eläimille tärkeä siksi, että se tuo niille paikan, vaikken tiedä, kommunikoituiko siitä muuta kuin ouhetta siitä, mikä on tonttu, mutta sitä olen siis jo kirkoittanut kaksi ja puoli vuotta, en oikein tiedä, että miksi.


8.2.2022   "Minulla oli aamuisen appelsiinimehun jämä jääkaapissa ja tulin juoneeksi siitä vähän nyt illalla. Mehussa oli edellispäiväisen vadelmahillon maku, kuin olisivat hiiret sotkeneet niitä hyvänmakuiseksi juomaksi, jolla opettaa nuoria hiiriä Vaapukan jalanjäljille ihmeparantajiksi jotenkin omakohtaisesti omin päin oppien. Toisaalta uskonnollisuus myös saattaa aiheuttaa tuollaista aina välillä. Mutta miten viisaita hiiriä opetustsidoiltaan! Ihailla minun täytyy. " 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti