lauantai 13. helmikuuta 2021

D911. Leikkauksen tai järkytyksen jälkeen lauantain kylläisyys, puiden oksien vire, ideaalit malleina ja alkuun varovasti

 Jos leikkauksen tai järkytyksen jälkeen ihmiset tuumivat, että ehkä tarttis syödä kunnolla, niin kai lauantain tai sunnuntain tapaan kylläiseksi. Lisäksi käyttää puiden vehreiden oksien, etenkin männyn muttei välttämättä kuusen, virettä, elävöittävä vire päivänvalon aikaan (vire tarkkaan katsoessa on mallina tekemisentavasta ja summittainen iso kuva jotakin sellaista että näin juurrun tähän tunteidenmukaiseen valintaan), mallina terveistä elämäntavoista ja tervehenkisestä peruselämästä, josta monenlaiset metsän &% luonnon eläimet ovat malleina. Nämä loisivat hyvää perustaa toipumiselle, ja malleina siitä, mitä tavoitella, olisivat taas ideaalit: ideaalinen terveys keholle mallina, ohjeena, ja maailmassa asiat tervehenkiselle hyväntahtoisen moraaliselle tolalle niin kuin viisasta olisi, niin sitten maailmasuhdekin kantaa hyvään toipumiseen päin, on positiivinen vuorovaikutus. Ja keholle siis ohje,e ttä tavoittelisi ideaalista terveyttä, jos se vaikka luonnon oman ihmeen kaltaisen parantuvuuden myötä olisi mahdollista. Mutta alku varovasti kuin kaatumisen jälkeen, tai kuin mahataudissa oltua. 

14.2.2021   Sitä piti kirjoittamani tavallaan ihan eri asiasta, että jos on ollut useita menetyksiä tai muita järkytyksiäö viime aikoina, niin sellainen usein johtuu jostakin vaikutteesta, joka on sopimaton, vihamielinen tai osaamaton. Siis henkilön tai aiheen tai ryhmän vaikute. Jollei sitä heti tunnista, että mikä vaikute jakeneltä, niin se on usein vaikute, jota on ollut aiemminkin ja joka silloin on vaikuttanut olevan ok, mutta on ollut silloin jonkin muun vaikutteen peitossa, ei ole käytännössä vaikuttanuyt tai on ollut jotenkin suodatettu, esim. jokin hengellisen suuntainen kurssi, sen vetäjän vaikute, joka aiemmin jäi muiden hengellisten vaikutteiden  varjoon, mutta joka on liian putkipäöistä tms, osaamatonta ja epäonnista, ei niin viisasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti